Chihuahua opvoeden

Geplaatst op door

Lieve dierenvrienden,

De Chihuahua is een hond die erg in trek is bij de Nederlanders en Belgen! Wel begrijpelijk, het is een klein hondje, dus goed in huis te houden, en het hondje ziet er buitengewoon lief en leuk uit.
De opvoeding van een Chihuahua is echter een compleet ander verhaal. Ik hoor regelmatig een soort horror verhalen over deze kleine hondjes. 😉 Ze zijn klein maar erg fel en kunnen blijkbaar een heel huishouden terroriseren. 🙂
Wist ik echt niet.
chihuahua2

Wat meer over dit ras

De Chihuahua is een actieve, levendige hond. Ze zijn erg waaks en blaffen vrij snel. Ze zijn moedig, soms zelfs overmoedig en moeten daarom tegen zichzelf in bescherming genomen worden.
Chihuahua’s zijn erg gevoelig, hechten zich erg aan hun eigenaar en houden van veel aandacht. Ook vinden ze het fijn om gezelschap van soortgenoten te hebben.
chihuahua4

Helaas zijn er op dit moment nog teveel broodfokkers, let dus goed op waar je je Chihuahua koopt!!
Goed, nadat ik wat vragen kreeg over de opvoeding van de Chihuahua, ben ik gaan zoeken en rondvragen.
Ik ben bij een vrouw terechtgekomen , Cindy Groen, die haar hele leven al met Chihuahua’s leeft en ze ook zelf fokt. Bovendien heeft ze een e-book (betaalbaar) geschreven over de opvoeding van deze honden.
Mocht je een Chihuahua willen aanschaffen, probeer dan eerst uit te vinden of jij en een Chihuahua wel bij elkaar passen. Ze zijn klein maar zeker niet gemakkelijk!
chihuahua3

Het boek geeft op al de vragen die je hebt over de Chihuahua antwoord. Het is echt compleet.
chihuahua1
Klik hier voor het e-book of voor meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*