Electrische speeltjes kat

Geplaatst op door

cropped-blije-dieren-480x240.jpg

Electrische speeltjes kat

Hoi beste mensen,

Zoals we allemaal weten breekt over een aantal dagen de ‘Feestmaand’ aan.
Leuke tijden maar ook dure tijden. 🙂
Mocht je je kat ook bij de feestelijkheden betrekken dan heb ik hier een aantal leuke, uitdagende electrische speeltjes voor je uitgezocht.
Ook kan het gebeuren dat je soms gewoon te moe bent om echt met je kat te spelen. Dan is is dit een geweldige oplossing!

Beide speeltjes zijn degelijk en ‘speelproef’ . Beau weegt een kilo of 7 en kan op de eletrische muis gaan zitten zonder dat het ding stuk gaat. Eerder had ik een (goedkoop) gelijksoortig speeltje gekocht. Dat was binnen een week kapot! Jammer van de ca. 15 euro die ik daaraan heb besteed!

 

Waarom electrische speeltjes

Zelf heb ik een jaar geleden het eerste electrische speelgoed aangeschaft. Om eerlijk te zijn werd ik er nogal moe van om dagelijks meer dan een uur met mijn katten te spelen. Ze moeten toch worden uitgedaagd en wat moe gemaakt worden om ze happy te houden.  Ook je spullen leven langer als je katten op andere manieren hun energie kwijt kunnen! Dus voor mij is een electrisch speeltje een uitkomst op de dagen dat ik zelf moe ben en de energie mis om echt een poos met hen te spelen. Ik gebruik het electrisch speelgoed ongeveer 3 keer in de week . Ze vinden het helemaal geweldig!! Vooral Mara gaat als een idiootje tekeer. Enorm leuk om te zien. Mijn katten worden na een bepaalde tijd spelen moe en daarna zijn ze rustig. Ze krijgen hun beweging en worden uitgedaagd! Helemaal prima dus!

Twee electrische speeltjes die het goed doen

Als eerste:

De laserbolt.

laserboltKLIK op bovenstaande foto voor meer info of kopen.
Deze heb ik ook zelf. Het was het eerste electrische speelgoed dat ik kocht.
Het blijft leuk voor mijn katten. Vooral Mara is helemaal in ‘jachtmode’ zolang het ding aanstaat!
Na ca. 15 minuten gaat hij automatsich uit. Ik zet hem dan nog een of twee keren aan. Daarna zijn ze doodmoe! Helemaal toppie. De batterijen gaan (gelukkig) lang mee dus dat brengt weinig kosten met zich mee.
Zet de BOLT op de vloer, tafel of een andere vlakke ondergrond om automatisch een willekeurige laserroute te laten lopen.• Stel een 15 minuten speelsessie in door middel van de automatische timer.
• Stel de spiegel in om de laser over verschillende oppervlakken te sturen.
• Vereist 3 AA batterijen (deze zijn niet inbegrepen)

Electrische muis in een ‘parcours’

Electrische muisKLIK op bovenstaande foto voor meer info of kopen.
Dit is het tweede electrisch speelgoed dat ik heb gekocht.
Hier worden ze helemaal dol van, op een goede manier. Beau had in het begin wat moeite met het volgen van de muis maar nu gaat hij echt ‘op jacht’. Het muisje maakt de meest rare bewegingen waardoor zowel Mara als Beau geboeid blijven. Geloof me dat is bij Oosterse kortharen een heel groot pluspunt!
Katten jagen op de elektronische muis
• De onvoorspelbare bewegingen van de muis houden de kat alert
• Keuze uit vier snelheden
• Schakelt automatisch uit na 10 minuten of handmatig met de aan / uit knop
• Vereist 3 AA batterijen (deze zijn niet inbegrepen)

 

2 gedachten over “Electrische speeltjes kat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*