Hoge Korting bij Pet’s Place

Goedemorgen !

Op Tweede Paasdag geeft Pet’s Place maar liefst 20 % korting op alles! Behalve de artikelen die al met korting op de site aangegeven staan.Een Hoge Korting bij Pet’s Place dus!! 🙂

Pet’s Place bezorgd gratis thuis vanaf 25 euro. Of gratis bezorgd als je het in een van de dierenwinkels van Pet’s Place laat bezorgen.
Als je voor de eerste keer besteld bij Pet’s Place, een nieuwe klant bent dus, krijg je ook 5% korting bij je eerste bestelling. Voer hiervoor de code:
Welkom5 in bij je winkelwagentje tijdens het afrekenen.

Dit is een standaard krabpaal die zijn waarde al in veel huishoudens bewezen heeft.

Adoria krabpaal Om te voorkomen dat je kat gaat krabben op ongewenste plaatsen in huis, is het belangrijk dat hij op meerdere plaatsen de mogelijkheid heeft om zijn behoefte tot krabben te bevredigen. De krabpaal Amethyst van Adori is hier prima voor te gebruiken. Je kunt hem eenvoudig en overal neer zetten in huis. Doordat de Amethyst is uitgevoerd met de sisal krabpaal en een met pluche beklede box en plateau heeft, is dit een mooie combinatie van spelen, slapen en krabben voor je kat. Gewone prijs: 20,99 euro Klik hier voor meer info of kopen: Klik hier

Hier een zacht leren hondenlijn. Meerdere kleuren mogelijk.

HondenlijnAdori softleder produkten zijn gefabriceerd in Nederland. Al jarenjang bewezen uitstekende ambachtskwaliteit. De trainingslooplijnen zijn verkrijgbaar in diverse lengtematen, breedtes en 3 modieuse kleuren. De lijnen zijn uitgevoerd met blindenagels en een print (gestempeld)
Maat: 200×1,8 cm
Gewone prijs: 31,99 euro Klik voor meer info of kopen: Klik hier

Natuurlijk kan ik niet elk artikel laten zien. Ze hebben zoveel! Ook voer en heeeel veel andere zaken gaan met een korting van 20% weg op Tweede Paasdag.

Kijk zelf even: Pet’s Place Kortingsactie Tweede Paasdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*