Fetch voor je hond

Geplaatst op door

Beste dierenvrienden,

Op onze Facebook pagina kreeg ik vragen over het onderstaande speeltje.
Het is geweldig speelgoed maar.. het is niet echt goedkoop. Je krijgt er wel veel voor terug. Je hond kan vanaf dat je het speeltje in huis hebt, zichzelf vermaken!!!
Hoe geweldig is dat!!??

Dit is wat er over gezegd wordt:

Een grote rage in Amerika is dit interactieve hondenspeelgoed. Vrijwel iedere hond vindt het heerlijk om met een bal te spelen en deze achterna te rennen. De iFetch is een automatisch apparaat dat de ballen lanceert.

I Fetch Natuurlijk moet je hond eerst even wennen aan de iFetch. De eerste keren laat je de hond naast of achter de iFetch plaats nemen, niet voor het apparaat om te voorkomen dat de hond geraakt wordt door een bal. De meeste honden (zeker de honden die al graag achter ballen aanrennen en ermee spelen) leren heel snel om niet in de baan van de bal te gaan staan, pas als de hond volledig is getraind, mag deze zonder menselijke supervisie met de iFetch spelen. De hond zal achter de bal aanrennen, en je leert je hond om de bal in het apparaat te laten vallen, waarna de bal opnieuw wordt weggeschoten. Voor een instructievideo klik hier: Instructie

De iFetch werkt op stroom of op batterijen, dat is wel zo handig als je het apparaat mee wilt nemen naar buiten. Druk op de knop aan de achterzijde, laat de bal erin vallen en het spelen begint. Op batterijen werkt de iFetch ca. 30 uur.

De iFetch werkt met mini tennisballen van 4 cm doorsnede, normale tennisballen passen niet in het apparaat. Het experimenteren met andere voorwerpen wordt afgeraden, daar het apparaat daardoor kan beschadigen.Er is ook een grotere en kleinere versie beschikbaar.

Je kunt instellen hoe ver de ballen worden gegooid: 3, 6 of 9 meter.

De iFetch wordt geleverd met een adapter en drie mini tennisballen.

KlikĀ  voor meer informatie of kopen: HIER

Mocht het uitverkocht zijn (er worden er heel veel verkocht) dan is hier een alternatief. Klik op : Alternatief
Het wordt gratis naar je toe verzonden.

Voor al de variaties van de Ifetch (klein en groot) klik Alle Fetch apparaten

Zou graag horen hoe het is bevallen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*