Hoge korting Royal Canin Hond

Geplaatst op door

Hoi dierenvrienden,

Zoals in het kattengedeelte al geschreven; ook voor honden ga ik een pagina maken voor het droogvoer van Royal Canin. Royal Canin is hoogwaardig, goed en eerlijk voer voor je hond. Ze vinden het lekker en doen het er goed op. Ik heb geen honden maar ik hoor dit van mensen die wel honden hebben.

Ook hier ga ik voor een dierenwinkel die goed is, hoge kortingen biedt en die betrouwbaar is.
Zooplus

Statement van de makers van Royal Canin:

Bij Royal Canin werken we al bijna 50 jaar vanuit het principe: het dier staat centraal. Want alles wat we doen is gericht op onze échte klant: de kat en de hond. En gebaseerd op kennis en respect.

Door goed naar onze dieren te blijven kijken, leren we meer over hun voorkeuren en gewoontes. En weten we steeds beter wat ze nodig hebben om gezond en fit te blijven.

Ik denk dat dat genoeg zegt over hoe ze bij Royal Canin met onze dieren bezig zijn! Top!

Bij honden is de verdeling van het Royal Canin Droogvoer anders dan bij katten.
Voor honden geldt ook: Ze moeten voer hebben dat gezond is en dat voer mag geen toevoegingen bevatten die slecht zijn voor je hond!
Honden blijven gezond van voer dat ze goed kunnen verteren en waar gekeken is naar de behoefte van je hond.
Hier hebben ze voor elk ras een soort, ook wordt er op grootte gesorteerd. Bovendien hebben ze hier ook een gedeelte voor honden met bijzondere behoefte die van de dierenarts apart voer moeten hebben.
Omdat het teveel wordt om dat allemaal hier te behandelen zal ik gewoon een link geven naar alles voor de verschillende rassen, grootte en de speciale brokken.
Bij honden geen sprake van een soort brok dat meer verkocht wordt dan een andere soort brok. Dat is begrijpelijk want je kunt een kleine hond geen brokken aanbieden die voor een herder bestemd zijn. 🙂 Veel verschillende soorten dus.

Gesorteerd op Ras

Royal Canin hond Ras Het voedingsconcept van Royal Canin Breed hondenvoer is speciaal op de leeftijd en behoeften van bepaalde hondenrassen afgestemd.

Door op de afbeelding te klikken of hier te klikken krijg je een overzicht van al de brokken die ze per ras hebben. Zoals al verteld, je hebt voor een herder andere brokken nodig dan voor bijvoorbeeld een teckel!

Gesorteerd op grootte

Royal-Canin-SizeHet voedingsconcept van Royal Canin Size hondenvoer is speciaal op grootte, leeftijd, activiteit en levensstijl afgestemd en bevordert zo een lang leven en de gezondheid van jouw hond. Met Royal Canin hondenvoer voedt je jouw hond juist en evenwichtig Klik op de afbeelding om al de brokken gesorteerd op grootte hond te zien.

Klik op de afbeelding of hier om alles te zien gesorteerd op grootte.

Voor brokken die de dierenarts voorschrijft

Royal-Canin-DierenartsDit voer is duurder dan het gangbare honden voer. Het is dan ook speciaal voer. Veel honden hebben last van aandoeningen zoals urinewegproblemen, nierinsufficiëntie, gewrichtsziekten, maag- en darmziekten of obesitas. Royal Canin heeft daarom een uitgebreid assortiment dieetvoedingen ontwikkeld. De producten van Royal Canin Veterinary Diet sluiten aan bij de speciale behoeften en bevorderen daarnaast de gezondheid en het welzijn van honden.

Klik op de afbeelding of hier om al de brokken te zien die je nodig hebt voor een hond met speciale voer behoefte.

 

Hier nog de links naar al de boven genoemde brokken:
Op Ras KLIK HIER
Op grootte KLIK HIER
Speciaal voer KLIK HIER

Levering: België, Luxemburg en Nederland.

Als je nog vragen hebt, laat een reactie achter of stuur me een mail.

4 gedachten over “Hoge korting Royal Canin Hond

 1. royal canin 12+ mini adult , voor de gepensioneerde hondjes 🙂

  beste, ik heb drie jack Russells, Bobientje 16 jaar, en haar twee dochters, Bobke en Wendy’tje (die doof geboren is) bijna 13jaar (volgende maand). Ik geef de mijne nu altijd royal canin (voorheen ook meestal) naar het laatste jaar geef ik die van mini adult age +12j .
  Voor de prijs moet je het niet laten want het scheelt ni veel met de andere korrels. het enige spijtige is dat het maar zakjes zijn van 3.5kg, maar ja, ik koop ze dan voordeliger door 3stuks per keer te kopen 😉 ,

  • Beste Frank, Wat leuk dat je moeder en dochter hebt!
   Ik heb het even nagezocht en inderdaad hebben ze bij Zooplus enkel hondenvoer voor boven 8+. Voor katten hebben ze wel boven 12 +. Ik zal dat eens navragen.

 2. Goedemorgen, ik kan de Royal Canin Hypoalergeen voor de Labrador Retriever niet vinden in het voer wat er aangeboden word met kortingen?

  • Goedemorgen Desiree!
   Ik heb het gevonden. Klik op Speciaal voer hierboven op de pagina: Speciaal voer KLIK HIER
   Voor Hypoallergenic DR21 Hondenvoer is er alleen een aanbieding wat de dubbel pak betreft. Volgens mij is de rest normale prijs. Wel zie ik dat het voor 7 kg een hele goede prijs is als ik dat vergelijk met andere dierenzaken. Als je op de eerste link voor hypoallergenic voer klikt krijg je links van de pagina nog een uitsplitsing! Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*