Hond afkoel mat

Geplaatst op door

Hoi lieve mensen,

Een vrouw die ik ken via deze site heeft me erop geattendeerd dat er voor honden een ligplaats is die ze koel houdt als het erg warm is.
Ik ga eerst alles onderzoeken als ik zoiets lees maar ben erachter gekomen dat ze helemaal gelijk had!
Dank je Deborah! ( 😉 ) Helemaal Top!

coolmat dogKomende weken is het niet meer zo heet maar een koele ligplaats voor je hond kun je gewoon al bestellen voordat het weer erg warm wordt. Het is een prima product en wordt ook door dierenartsen aanbevolen als de temperatuur buiten hoger is dan tussen de 25 graden en 27 graden Celsius!
Er zijn een aantal leveranciers die de Cooling Mat aanbieden. Helaas zitten de meeste in Engeland of nog verder weg.

De leverancier waar ik vaker producten van koop , heeft ze gelukkig ook!

In alle maten! Voor kleine honden of en daar ben ik blij mee, deze kun je ook gebruiken voor katten! Uiteraard ook maten voor grote honden, alle maten. Ik zag dat ze in Australië ook voor katten worden gebruikt!! 🙂 Nou ik ga Mara en Beau een kleine mat aanbieden. Afgelopen weken waren ze toch niet heel blij met het klimaat in Nederland! Gewoon zielig. Gisteravond heb ik ze beiden met een koel washandje helemaal ontdaan van losse haartjes en hun snoetje koel gemaakt. Beau vond het heerlijk. Mara niet. Mara heeft daarna wel voor het eerst sinds twee weken weer lopen rennen door het huis en haar normale rare dingen uitgehaald! Mijn conclusie: Ze had het nodig!

Ik ga verder geen maten noemen die kun je zelf zien.
Voor info of kopen klik op coolmats hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*