Natuurlijke taarten en cupcakes

Geplaatst op door
Helaas is deze leverancier gestopt.

Er kan dus via deze pagina hier niets meer besteld worden!

Hoi Honden liefhebbers en honden baasjes!

Een vriend van mij heeft een wat oudere hond en deze hond is absoluut gek op allerlei zoetigheid en snoepgoed. Zo erg dat als je op verjaardagsbezoek gaat deze hond het gebak uit je handen trekt of je met super zielige ogen aan gaat zitten kijken. Heb al vaker gezegd dat Lucas (zo heet de hond) het bedelen heeft uitgevonden.
Zoetigheid is natuurlijk niet goed voor hem! 🙂
Hij is ook wat ouder dus hij mag geen dingen eten die zijn gezondheid in gevaar brengen.

Gezonde cupcakes

Cupcakes

In verschillende andere landen is er inmiddels een hele industrie ontstaan om voor dieren allerlei lekkere snacks en taarten te produceren. Vaak niet al te gezond, helaas.
Hier in Nederland en België is het nu ook te vinden. Hier kan ik helemaal achterstaan omdat het compleet bereid wordt van 100% natuurlijke producten en ze voegen geen conserveringsmiddelen toe!!
Echt een gezonde lekkernij dus!! Het wordt elke dag vers gemaakt en wat ik uit de reacties aflees, is dat de honden er gek op zijn! Prima dus.
Alles uiteraard in verschillende smaken!

 

De taarten zien er ook geweldig uit vind ik. Honden taart benaan Ook de koekjes zien er verzorgd en heerlijk uit. Je kunt zien dat ze met liefde zijn gemaakt. Het is goed verzorgd en om eerlijk te zijn, de taart ziet er beter uit dan ik in bijvoorbeeld in sommige mensenwinkels tegenkom. 😉
Enfin, ze hebben een groter assortiment dan wat ik hier kan laten zien. Dus, als je een feestje wilt geven voor je hond of als je op zoek bent naar iets lekkers om cadeau te geven aan een hond (in gedachten zwaai ik nu naar Lucas) dan kun je dit eens proberen!
Klik om het hele assortiment te bekijken HIER

 

 

Omdat dit de eerste keer is dat ik hier zo een product tegenkom en daarom heb uitgezocht wat het nu precies is , ben ik erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

2 gedachten over “Natuurlijke taarten en cupcakes

  1. beste, kan je me de juiste link eens geven ivm dat gebak, leuk voor te geven met een verjaardag v d hond aan de vrienden . want met bovenstaande link geraak ik er niet ik vind het nergens terug….

    • Goedemorgen Frank,

      Heb het even uitgezocht. Deze leverancier is gestopt met het verkopen via het internet.
      Je kunt dus helaas hier niets meer bestellen. Heb de pagina aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*