De Kattenbak

Geplaatst op door

Deel twee uit de serie dagelijkse benodigdheden KAT

Vandaag de kattenbak.
Om maar met de deur in huis te vallen:
Deze heb ik, of liever gezegd, deze hebben Mara en Beau:
KattenbakVoor zeer grote katten geschikt: jumbo kat toilet met luik als ingang, eenvoudig te onderhouden, met actief koolfilter om luchtjes tegen te gaan.
Afmetingen: L 66,5 x B 48,5 x H 46,5 cm.

Zelf heb ik het luikje eruit gehaald, bij mij kunnen ze er zo in. Mara gaat absoluut NIET op een bak als ze eerst een deurtje open moet doen vandaar. 🙂 Het is een stevige bak en staat bij mij al een kleine 3 jaar nu! Gemakkelijk schoon te maken en groot genoeg voor Beau want dat is een stevige , grote jongen. Voordat we hier woonde had ik een bak zonder bovenkant, alleen een bak dus. Totdat Beau erachter kwam dat hij ook staande kan plassen (daar was hij heeeel laat mee) Toen heb ik er een gekocht met bovenkant. Ik heb een maand of wat geleden weer precies dezelfde gekocht omdat in de hoek waar Beau altijd plast en graaft toch wat oneffenheden in het plastic te zien zijn inmiddels. De nieuwe staat nog op de plank. Zodra de oude niet meer kan, heb ik al vervanging! De bak ik heel betaalbaar voor zo een grote bak! Hij kost 26 euro 99

Het lijkt me stug dat je hier geen leuke bak kunt vinden. Ze hebben alle maten en soorten.
Voor kattenbakken met Klep: Klik: Kattenbakken met klep
Voor kattenbakken zonder Klep: Klik Kattenbakken zonder klep

Natuurlijk heb je ook een schepje nodig: klik HIER Ze hebben verschillende soorten.
Schepje kattenbak

Zooplus

Op dit moment zijn er wat kattenbakken in de aanbieding. Als je binnenkort toe bent aan een nieuwe , is het handig om te kijken of er iets tussenzit voor je!

2 gedachten over “De Kattenbak

  1. Zijn inderdaad hele mooie en praktische kattenbakken. Heb er 2.. Van 1 heb ik het luik uitgehaald, van de ander ook de kap. 1 van mijn katten gaat alleen op een bak zonder bovenkant.

    • Goedemorgen Lida, Ja sommige katten weigeren om op een bak te waar een bovenkant op zit. Daarom had ik eerst ook altijd zonder kap. Doordat Beau staande plast is een kap nodig. 🙂 Ik heb ook het luik eruit gehaald zodat ze er zo in kunnen stappen! Het zijn inderdaad goede kattenbakken. Gaan lang mee en gemakkelijk schoon te maken e.d..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*