Hoge korting Royal Canin Kat

Geplaatst op door

Lieve Lezers,

Omdat ik regelmatig reclame heb gemaakt in mijn blog voor Droogvoer-Royal-Canin, heb ik besloten er gewoon een Pagina aan te wijden. Hoef ik niet steeds nieuwe blogs te maken.
Dat ga ik doen voor onze katten en honden!
Uiteraard hier -in het kattengedeelte- voor onze katten.
Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: Je kat heeft goed voer nodig om gezond te blijven! Er moeten alle voedingsstoffen in zitten en er mogen geen toevoegingen inzitten die niet goed zijn voor de gezondheid van je kat!!
Royal Canin is goed, gezond en katten vinden het heerlijk!

Er zijn verschillende leveranciers voor Royal Canin maar ik beperk me hier tot de leverancier die altijd de beste aanbiedingen heeft en de hoogste kortingen biedt.
Het gaat hier om: Zooplus

Als je al weet wat je wilt: Klik dan ROYAL CANIN DROOGVOER dan kun je meteen bestellen

Voor katten geldt: hoe meer kilo’s je afneemt hoe goedkoper het is per kilo. Als je een kat hebt dan is het handig om bijvoorbeeld 4 kg af te nemen. Dat is betaalbaar en de prijs per kilo is dan aantrekkelijk. De brokken die je in huis krijgt zijn altijd nog minimaal een jaar goed. Dus je kunt zelf even kijken hoeveel je kat eet en dan de hoeveelheid van je bestelling daarop aanpassen.
royalcanin_fit32_2Het meest wordt de Royal Canin Fit32 verkocht. Dat is een zeer gangbare brok zonder extra smaakjes. Te gebruiken voor binnen- en buitenkatten.
Voor alle rassen zijn er verschillende uitvoeringen. Ik heb Oosterse katten maar ze hebben gewone Royal Canin brokken. Niet specifiek voor het ras. Ze doen het er super goed op! Nadat ik Royal Canin ben gaan gebruiken heb ik geen dierenarts rekeningen meer gehad omdat mijn katten ziek waren of iets mankeerde! Top! Natuurlijk wel voor entingen e.d..
Zelf koop ik altijd een grote zak Fit32, een grote zak Exigent 35/30 en dan 1 kleine zakjes Indoor en een klein zakje Exigent 33. Ik mix de Fit32 met de indoor voor overdag en ‘s avond wordt het aangevuld met een mix Exigent 35/30 en 33. Dat vinden mijn katten heerlijk. Ze eten goed en zijn al jaren gezond!

Statement van de makers van Royal Canin:

Bij Royal Canin werken we al bijna 50 jaar vanuit het principe: het dier staat centraal. Want alles wat we doen is gericht op onze échte klant: de kat en de hond. En gebaseerd op kennis en respect.

Door goed naar onze dieren te blijven kijken, leren we meer over hun voorkeuren en gewoontes. En weten we steeds beter wat ze nodig hebben om gezond en fit te blijven.

Hier valt niet meer aan toe te voegen!

Okay, als je bijvoorbeeld een oudere kat hebt , is het wel handig om brokken te kopen die voldoen aan de behoeften van oudere katten.

Mara en Beaubeau21092016Foto’s van vandaag van Mara en Beau.

Je kunt naar beneden scrollen om te kijken wat ze allemaal hebben!

Levering: België, Luxemburg en Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*