Kattenmanden en bedden

Geplaatst op door

Lieve kattenmensen,

Ook je kat heeft een goede slaapplaats nodig. Niet alleen het bed van jou maar ook iets waar je kat lekker in kan liggen en zich eventueel in terug kan trekken.
Zeker nu het kouder is, is een mand nodig! Vandaag ga ik het dus hebben over kattenmanden en bedden!

Er is ruime keus in kattenmanden, zowel qua grootte, comfort, hoogte en vormgeving.
De manden zijn de laatste jaren gelukkig wat goedkoper geworden. Ik moet regelmatig een nieuwe hebben want Beau is groot en hij sloopt minimaal een mand per jaar.
Mara en Beau slapen graag samen dus ik twee grotere manden. Ook heb ik in elke ruimte een wat kleinere mand. Mara wil soms gewoon graag even alleen liggen en goed kunnen slapen. 🙂

Kattenbed cozyEr zijn super schattige manden , mooie manden, grote manden … Enfin ze hebben alles! Ook manden waar een kleine hond in kan. Zoals het voorbeeld hiernaast.
Kattenmand Cozy Kingdom
Door het sterke contrast tussen de zwarte, strakke buitenkant met het gouden sierkoord en de lichtbeige, warme binnenkant, lijkt het Cozy Kingdom extra luxe. De binnenkant is gemaakt van fleecestof en ligt dus heerlijk voor uw huisdier. Zeer praktisch is het uitneembare, tweekleurige, draaibare kussen. Erg fijn omdat u het kussen zo eenvoudig kunt reinigen en leuk omdat u de kleur van het bedje eenvoudig kunt veranderen.
Noppen aan de onderkant van het bedje zorgen voor een goede houvast, zodat het op gladde vloeren niet kan wegglijden.

Ik heb iets vergelijkbaars. Al bijna 4 jaren. De enige manden die het al lang volhouden. Ze kunnen goed in de was en blijven mooi!

 

KattensofaEr is een zeer ruime keus uit goede,hoge kwaliteit kattenmanden.
Deze hier rechts vind ik zelf erg mooi! Voor het eerst dat ik dit tegen ben gekomen. Hij is wel wat duurder dan een ‘normale’ kattenmand maar ik denk dat dit mijn volgende aankoop gaat worden. Hier hebben twee katten genoeg ruimte en als je een hond hebt: Die kan er lekker gewoon bij liggen!! Top. De foto’s die erbij staan van mensen die hem gekocht hebben zijn echt leuk! Paar leuke kussens erbij en je bent klaar voor jaren! De kussens worden meegeleverd hoor! Deze Aumüller Sofa van riet nodigt uit om uit te rusten, te doezelen en te dromen. Het is gemaakt van Europees riet en wordt met de hand vervaardigd. het mooie, natuurlijke oppervlak wordt met een ongevaarlijke blanke lak afgelakt. Het hoogwaardige vlechtwerk zorgt dat de sofa stevig is en het dik gecapitonneerde kussen zorgt voor een gemoedelijke slaapplaats. Het heeft een moderne uitstraling en ziet er prachtig uit vind ik!

Er zijn veel meer manden en andere leuke slaapplaatsen, teveel om hier allemaal te laten zien. Kijk zelf eens. Klik HIER

Zooplus

Mara en Beau in mand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*