Onze Facebook Pagina

Hoi lieve mensen,

Uitliefdevoorhetdier

Weer even geleden. Helaas zal ik voorlopig niet op Facebook kunnen zijn met onze nieuwe dierenpagina. Wel bestaat onze andere dierensite nog. Dat is : Uit Liefde voor het dier. Op Facebook is het momenteel zo dat bijna alle filmpjes worden opgekocht door rijke Facebook pagina’s. Er blijven dus heel weinig filmpjes over en die er wel nog zijn, worden dan weer opgekocht waardoor de site die het ook al jaren eerder heeft geplaatst een boete krijgt. Ik moet er even over nadenken hoe we dit het beste kunnen aanpakken.

Ik weet zeker dat er wel een oplossing gevonden kan worden maar daarvoor is wat tijd nodig en vooral veel uitzoekwerk. Wel zal ik hier een mogelijkheid gaan creëren om wat leuke dingen te plaatsen. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte en ik zal hier al de updates en andere relevante zaken doorgeven.

Mochten jullie vragen hebben of opmerkingen, laat ze dan hier achter. Ik zal er zeker op reageren. Tot gauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*