Puur Laryngo

Geplaatst op door

Puur Laryngo

Afgelopen week heb ik een natuurlijk middel besteld voor Mara en Beau, het heet Puur Laryngo. Ze waren beiden wat aan het hoesten. Mara wat meer dan Beau. Voordat ik naar een dierenarts ga, als het niet ernstig is, probeer ik altijd eerst het kwaaltje zo natuurlijk mogelijk te verhelpen.

Na een dag had ik het product in huis en heb het meteen toegediend. Dezelfde dag merkte ik al verschil! Dat was een meer dan aangename verrassing. Mara hoestte elke keer als ze anders ging liggen of opstond. Dat was meteen al een stuk minder. Toen had ik de druppeltjes nog maar een keer gegeven!
Het is gemakkelijk toe te dienen. Ik neem een snoepje en daar druppel ik 5 druppels van het product op. Beau eet dat direct op. Hij is helemaal gek van snoepjes, Mara moet ik wat aanmoedigen. Maar ook zij neemt het zonder al teveel gedoe .

 


Vandaag is dag 3 en Beau hoest helemaal niet meer! Mara heb ik vannacht nog een keer horen kuchen. Vanmorgen toch nog een keer aan allebei 5 druppels gegeven. Omdat ik zo vaak mogelijk natuurlijke middelen gebruik was ik echt heel blij met dit resultaat. Meestal duurt het wat langer voordat je resultaat bemerkt. Voor mij is dit echt een aanrader.
Ik merk ook dat Mara weer veel speelser en assertiever is. Vooral naar Beau toe. Ze was de laatste tijd wat ‘mat’. Dat is gelukkig helemaal over.

 

Ik weet dat veel mensen niet echt geloven in natuurlijke middelen maar toch is dit voor kleine kwaaltjes echt aan te raden! Je dier krijgt geen rotzooi binnen en het is zonder nare, slechte toevoegingen. Dit neemt niet weg dat als je dier echt ziek is je natuurlijk naar een dierenarts moet! Dat lijkt me duidelijk. De recensies van dit product zijn ook erg goed!

KlikĀ  voor de specificaties en/of kopen op de groene knop hieronder.

Mocht je vragen hebben over dit product: kijk op de bijsluiter of neem contact met me op.
Het product is geschikt voor katten en honden.