Update over Facebook pagina

Hoi lieve dierenvrienden,

Korte update: Omdat het echt niet opschiet bij Facebook heb ik een nieuwe pagina gemaakt voor uit liefde voor het dier.
Je vindt de pagina hier: https://www.facebook.com/uitliefdevoorhetdier1/
Deze pagina zal weer geupdate worden met filmpjes en dieren nieuws.

Zoals jullie wel hebben gemerkt, is onze Facebook pagina al een hele tijd niet meer bijgewerkt. Dit heeft te maken met het feit dat Facebook technische problemen heeft met Europese profielen. Er wordt niet bij vermeld wat voor problemen dat zijn. Wat ik in de wandelgangen heb begrepen is dat het te maken heeft met de Europese wetgeving.

Als een pagina zoals https://www.facebook.com/uitliefdevoorhetdier veel bezoeker trekt dan wordt gevraagd aan de persoon achter de pagina en het profiel om een ID. Dat heb ik netjes gedaan en vanaf toen is de ellende begonnen 🙁
Ik blijf boodschappen ontvangen zoals hieronder:
“We received your report and appreciate your patience as we work to fix technical problems on Facebook. Though we can’t update everyone who submits a report, we’re using your feedback to improve the Facebook experience for everyone.
To contact us about non-technical issues, please visit the Help Center.
Thanks,
The Facebook Team”

In de tussentijd kan ik dus helemaal niet bij mijn Facebook pagina.

Uitliefdevoorhetdier

Ik vind het eigenlijk ongelofelijk dat een software huis als Facebook er zo een rommeltje van kan maken. Ze zijn miljoenen Europese profielen kwijtgeraakt of ze hebben die profielen gewoon op non-actief gezet!
Wat info: https://tweakers.net/nieuws/139385/eu-hof-beheerders-facebook-pagina-zijn-medeverantwoordelijk-voor-dataverwerking.html
Eigenlijk komt het erop neer dat hoe meer succes je pagina heeft hoe eerder je profiel op non-actief wordt gezet.
Ik heb wel een klant ingediend bij Klacht.nl

Dit betekent dat ik niet kan updaten of filmpjes kan plaatsen. Ik ben erover na aan het denken om bijvoorbeeld filmpjes op deze site te plaatsen. Daarop kom ik binnenkort nog terug.

Voor nu hoop ik dat e.e.a. toch opgelost kan worden en ik hoop jullie snel weer tegen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*